skip to Main Content

Zatražite stručan savijet i šaljite nam Vaše upite

USLUGE

INSTALACIJE JAKE I SLABE STRUJE

Električne instalacije izvode se u stambenim i poslovnim objektima, gradilištima, proizvodnim i drugim objektima. Objedinjuju širok spektar instalacija jake i slabe struje koje se ugrađuju u objekte. Postoje elektroenergetske, gromobranske, telekomunikacijske i signalne instalacije. Elektroenegetske instalacije spadaju u grupu instalacija jake struje te se izvode kako bi se osiguralo napajanje potrošača električnom  energijom. Električne instalacije izvodimo prema projektnoj dokumentaciji ili idejnim rješenjima u suradnji prema zahtjevima investitora.

INSTALACIJE GROMOBRANA

Grom je direktno električno atmosfersko udarno pražnjenje, ili niz takvih pražnjenja, a koja su dovoljna da oštete objekte ili ugroze ljude. Direktni udar groma je struja groma koja prolazi u zemlju kroz građevinske objekte. Indirektni udar groma uzrokuje prenapone u električnoj mreži i metalnim djelovima objekta. Gromobran je električna  instalacija izvedena tako da udar groma u objekt svede na minimum.
Gromobransku instalaciju izvodimo isključivo prema projektnoj dokumentaciji.

PORTAFONI

Portafoni su jedan od sustava koji omogućava kontrolu prolaza i pristupa objektima. Sustav je koji često osim kontrole ima i komunikacijsku ulogu. Jednostavniji sustavi zahtjevaju ljudsku reakciju s druge strane kako bi se omogućio pristup štićenom prostoru ili dobila potrebna informacija. Međutim, postoje i napredniji sustavi portafonije koji se mogu povezati s biometrijskim čitačima ili čitačima za beskontaktne kartice kako bi se osobama s odobrenjem ulaza omogućio nesmetan pristup objektu. Sustav portafona može sadržavati audio i video komunikaciju pa o tome ovisi sadrže li moduli ugrađene video kamere i ekrane, a spajaju se i s električnim bravama.

Sustavi su modularni te omogućuju kombinaciju većeg broja unutarnjih ili vanjskih jedinica neovisno o broju prilaza objektu.

U ponudi imamo cjelovita rješenja te ih prema potrebi možemo prilagoditi Vašim zahtjevima.

VIDEONADZORNI SUSTAVI

Sustav videonadzora učinkovit je način zaštite u cilju visokog stupnja sigurnosti. U današnje vrijeme nalazi široku primjenu u poslovnim i privatnim stambenim objektima štiteći vlastitu imovinu od krađe i upada pa sve do prikupljanja informacija o vašem poslovanju. Sustav je danas vrlo jednostavan za korištenje i administraciju, a analiza i obrada snimljenih podataka znatno olakšana. U praksi klasični  sustav video nadzora je sustav koji se sastoji od jedne ili više video nadzornih kamera koje su povezane sa centralnim uređajem koji vrši obradu podataka dobivenih radom nadzornih kamera.

S obzirom na vrste nadzornih kamera, možemo razlikovati: bežične kamere, unutarnje kamere, vanjske video kamere, kamere sa ugrađenim detektorom pokreta, podesive kamere za video nadzor.
U ponudi nudimo širok spektar videonadzornih rješenja te ih prilagođavamo specifičnim zahtjevima kupaca.

Kako bi zadovoljili vaše najviše sigurnosne kriterije.

ALARMNI SUSTAVI

Sustav alarma unčinkovit je način upozorenja i zaštite od krađe, provale i vandalizama. U današnje vrijeme nalazi široku primjenu u poslovnim i privatnim stambenim objektima štiteći vlastitu imovinu te smanjuje rizik od nepotrebnih prekida u vašem poslovanju.
Alarmni sustavi su vrlo jednostavni za korištenje, a sastoje se od detektora, senzora i korisničkih panela s prilagođenim sučeljem.

U ponudi nudimo cjelovita rješenja te ih prilagođavamo Vašim zahtjevima kako bi zadovoljili  vaše najviše sigurnosne kriterije.

VATRODOJAVA

Vatrodojavni sustav jedan je od sigurnosnih sustava koji štiti Vaš objekt, poslovne prostore, imovinu te zaposlenike i klijente.
Otkrivanje dima ili vatre u ranoj fazi omogućuje Vam efikasno reagiranje te pravovremeno pozivanje vatrogasnih službi koje su ključni element u osiguranju od požara.

U ponudi nudimo izradu instalacije prema projektnoj dokumentaciji.

SUSTAVI KONTROLE PROLAZA I PRISTUPA

Sustavi za kontrolu prolaza i pristupa poboljšavaju Vašu sigurnost i sigurnost Vašeg objekta i imovine.
Sprječavajući pristup neovlaštenim osobama i posjetiteljima te ograničavanjem njihovog kretanja, podignut ćete razinu sigurnosti u štićenim područjima, prostorijama, prakiralištima, objektima. Na taj način će te očuvati integritet Vašeg poslovanja, a štićene zone držati pod kontrolom. Jednostavan je i učinkovit način za praćenje i kontrolu zaposlenika i posjetitelja, te ste također u mogućnosti izraditi izvješća o kretanjima i prometu .

U ponudi nudimo razne varijante sustava i rješenja te ih prilagođavamo Vašim zahtjevima.

INTERVENCIJE 0-24

Hitne intervencije 0-24

Back To Top